Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Zöldség levesek

Savanyú zöldbableves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tejet némi vízzel feltesszük főni, majd hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymákat és a szintén apróra vágott kaprot. Amikor már majdnem forr, hozzáadjuk a babot. Közben megtisztítjuk, és apró kockára vágjuk a burgonyát (ne legyen több, mint a bab). A félig puha babhoz hozzáadjuk a burgonyát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk a levest. Ha a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.03.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A tejet némi vízzel feltesszük főni, majd hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymákat és a szintén apróra vágott kaprot. Amikor már majdnem forr, hozzáadjuk a babot. Közben megtisztítjuk, és apró kockára vágjuk a burgonyát (ne legyen több, mint a bab). A félig puha babhoz hozzáadjuk a burgonyát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk a levest. Ha a hozzávalók megpuhultak, ecettel savanyítjuk. Mivel semmi zsiradékot nem tartalmaz, langyosan vagy hidegen tálalom. Ez egy kiválóan hűsítő nyári étel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is