Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy fazékban felolvasztjuk a zsírt, majd üvegesre fonnyasztjuk benne az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a köményt, majd 1-2 percig pirítjuk, hogy kiengedjék az aromáikat. Ekkor beletesszük a felkockázott paprikát és paradicsomot, és néhány percig együtt pároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott húst, sóval és ételízesítővel ízesítjük, majd kevergetve zsírjára pirítjuk. Ezután megszórjuk pirospaprikával, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.08.13.

Hozzávalók 8 személyre

A leves betéthez

Elkészítése

Egy fazékban felolvasztjuk a zsírt, majd üvegesre fonnyasztjuk benne az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a köményt, majd 1-2 percig pirítjuk, hogy kiengedjék az aromáikat. Ekkor beletesszük a felkockázott paprikát és paradicsomot, és néhány percig együtt pároljuk.

Hozzáadjuk a felkockázott húst, sóval és ételízesítővel ízesítjük, majd kevergetve zsírjára pirítjuk. Ezután megszórjuk pirospaprikával, felöntjük egy kevés vízzel, és lassú tűzön párolni kezdjük.

Amikor a hús félig megpuhult, beletesszük a megtisztított, felaprított zöldségeket és a burgonyát. Felöntjük a kívánt mennyiségű vízzel, és az egészet készre főzzük.

A végén csipetkét vagy kis galuskát szaggatunk bele, és még néhány percig főzzük, míg a tészta is megfő.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is