Elkészítése
Egy fazékban felolvasztjuk a zsírt, majd üvegesre fonnyasztjuk benne az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a köményt, majd 1-2 percig pirítjuk, hogy kiengedjék az aromáikat. Ekkor beletesszük a felkockázott paprikát és paradicsomot, és néhány percig együtt pároljuk.
Hozzáadjuk a felkockázott húst, sóval és ételízesítővel ízesítjük, majd kevergetve zsírjára pirítjuk. Ezután megszórjuk pirospaprikával, felöntjük egy kevés vízzel, és lassú tűzön párolni kezdjük.
Amikor a hús félig megpuhult, beletesszük a megtisztított, felaprított zöldségeket és a burgonyát. Felöntjük a kívánt mennyiségű vízzel, és az egészet készre főzzük.
A végén csipetkét vagy kis galuskát szaggatunk bele, és még néhány percig főzzük, míg a tészta is megfő.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!

