Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gulyáslevesek

Leves receptek

Vasi gulyásleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg tarja felkockázva 2 nagy fej vöröshagyma apróra vágva 1-1 sárga és fehérrépa felkarikázva olaj só 1 paprika félbe vágva, kimagozva 1 paradicsom negyedelve babérlevél 1 púpos ek pirospaprika 1 tk őrölt kömény 1 tk őrölt bors 3 nagy burgonya meghámozva és kockára vágva 2 l víz (kb 1 ek) ecet Elkészítése: Az […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
mariabarsonynedankovics
Beküldte: 2017.01.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg tarja felkockázva
  • 2 nagy fej vöröshagyma apróra vágva
  • 1-1 sárga és fehérrépa felkarikázva
  • olaj
  • 1 paprika félbe vágva, kimagozva
  • 1 paradicsom negyedelve
  • babérlevél
  • 1 púpos ek pirospaprika
  • 1 tk őrölt kömény
  • 1 tk őrölt bors
  • 3 nagy burgonya meghámozva és kockára vágva
  • 2 l víz
  • (kb 1 ek) ecet


Elkészítése:

Az olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, lehúzzuk a tűzről, majd rárakjuk a pirospaprikát és jól elkeverjük.

Hozzáadjuk a húst, visszatesszük a tűzre, majd megpirítjuk a hús minden oldalát. Ekkor hozzáadjuk a répákat, kis ideig dinszteljük, majd felöntjük a vízzel és ízlés szerint fűszerezzük.

Hozzáadjuk a paprikát és papardicsomot, majd közepes lángon főzzük.

Mikor a hús már majdnem puha, akkor beledobjuk a burgonyát és készre főzzük.

Mikor minden megpuhult ízlés szerint adunk hozzá ecetet.

Forrón, kenyérrel kínáljuk.

[box style=”info”]Van, aki nokedlit is tesz bele, de ez nálunk nem szokás.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
mariabarsonynedankovics
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is