Elkészítése
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéscomb
- 1 db gombakonzerv
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1 közepes vöröshagyma
- 2 közepes paprika
- 1 közepes paradicsom
- 2 dl tejföl
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 2 csapott ek finomliszt
- 4 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- 1 csokor kapor
- 2 l víz
Elkészítése:
Olajon megdinszteljük a kockára vágott hagymát. Meghintjük fűszerpaprikával, hozzáadjuk az apróra vágott húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Felengedjük 3 dl vízzel, és félig puhára főzzük.
Beletesszük az apróra vágott paprikát, paradicsomot, gombát és a kaprot, és felengedjük vízzel.
Amikor megpuhult a hús, behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel.

