Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg édesburgonya 20 dkg zeller 1 fej vöröshagyma 1 dl kókuszkrém (cocomas), de megteszi a kókusztej is 2-3 ek citromlé 1,5 l víz só, bors 1 ek kókuszzsír néhány csík bacon Elkészítése: A hagymát apróra vágjuk és a kókuszzsíron megdinszteljük, majd felöntjük a vízzel. Hozzáadjuk először a kockákra vágott zellert, majd kb. 10 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Bodnár Éva
Beküldte: 2017.02.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg édesburgonya
  • 20 dkg zeller
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 dl kókuszkrém (cocomas), de megteszi a kókusztej is
  • 2-3 ek citromlé
  • 1,5 l víz
  • só, bors
  • 1 ek kókuszzsír néhány csík bacon


Elkészítése:

A hagymát apróra vágjuk és a kókuszzsíron megdinszteljük, majd felöntjük a vízzel. Hozzáadjuk először a kockákra vágott zellert, majd kb. 10 perc előfőzés után a kockára vágott burgonyát.

Amikor mindkettő megpuhult, a felét szűrőlapáttal kiszedjük, a maradékot botmixerrel, vagy turmix gépben pépesre sűrítjük. Hozzáadjuk a kókuszkrémet és a citromlevet, majd az egészet összekeverjük.

Visszarakjuk a kiszedett zöldségeket, a tetejét pirított bacon kockákkal gazdagítjuk.

[box style=”info”]Az édesburgonya hamar megpuhul, azért kell a zellert előfőzni.

Én a bacon szalonna csíkokat compakt grill sütőben sütöttem ropogósra, majd utána vágtam négyzetekre.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Bodnár Éva
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is