Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémlevesek

Leves receptek

Zellerkrém leves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megtisztított sárgarépát, zellergyökeret és burgonyát kevés sóval, annyi vízben, ami éppen ellepi, feltesszük főni. Miután a zöldségek puhára főttek, az esetleg elfőtt vizet pótoljuk. Készítünk egy gyenge, világos rántást, amivel besűrítjük a levest. Ezután botmixerrel pürésítjük az egészet, hogy sima, krémes állagot kapjunk. A kész levest apróra vágott petrezselyemmel és pirított kenyérkockákkal megszórva tálaljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A megtisztított sárgarépát, zellergyökeret és burgonyát kevés sóval, annyi vízben, ami éppen ellepi, feltesszük főni. Miután a zöldségek puhára főttek, az esetleg elfőtt vizet pótoljuk. Készítünk egy gyenge, világos rántást, amivel besűrítjük a levest. Ezután botmixerrel pürésítjük az egészet, hogy sima, krémes állagot kapjunk.

A kész levest apróra vágott petrezselyemmel és pirított kenyérkockákkal megszórva tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is