Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 személyre: 20 dkg zöldbab 20 dkg zöldborsó 20 dkg brokkoli 10 dkg medvehagymás gyufatészta (sima tészta is tökéletes) 6 levél bazsalikom 3 szál újhagyma 4 ek parmezán 2 ek olívaolaj 1 tk só (ízlés szerint) 1 csipet frissen őrölt fekete bors 1,5 l víz Elkészítése: Fagyasztott alapanyagokkal dolgoztam ebben az esetben, de ha […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
BoldogKukta
Beküldte: 2015.04.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

4 személyre:

  • 20 dkg zöldbab
  • 20 dkg zöldborsó
  • 20 dkg brokkoli
  • 10 dkg medvehagymás gyufatészta (sima tészta is tökéletes)
  • 6 levél bazsalikom
  • 3 szál újhagyma
  • 4 ek parmezán
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 tk só (ízlés szerint)
  • 1 csipet frissen őrölt fekete bors
  • 1,5 l víz


Elkészítése:

Fagyasztott alapanyagokkal dolgoztam ebben az esetben, de ha már frissekre is szert tehetünk a piacon, használjuk azt.

Egy edényben 2 evőkanál olívaolajon 2-3 perc alatt megpároljuk egy kicsit a zöldségeket.

A bazsalikomot felaprítjuk, a zöldhagymát felkarikázzuk és az előbbiekhez adjuk.

Sózzuk, borsozzuk az edény tartalmát, és közepes lángon maximum 25 percig főzzük.

Mielőtt levennénk a levest a tűzről, hozzáadjuk a tésztát, és további 10 percig főzzük.

Tálaláskor egy púpozott kanál parmezánnal megszórjuk a tányérunkban gőzölgő levest!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Tavasz Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
BoldogKukta
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is