Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Ragulevesek

Zöldbabos sertésragu leves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Kevés zsíron az apróra vágott hagymát megpirítjuk, majd bele tesszük az apróra vágott hús, és megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk hozzáadjuk a babérlevelet, a köményt és a paprikát. A burgonyát és a zöldbabot külön-külön megfőzzük, majd levükkel együtt a húshoz adjuk. Kevés liszttel elkevert tejföllel sűrítjük és készre főzzük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
4 adag
Beküldte: 2011.11.26.

Hozzávalók

Elkészítése

Kevés zsíron az apróra vágott hagymát megpirítjuk, majd bele tesszük az apróra vágott hús, és megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk hozzáadjuk a babérlevelet, a köményt és a paprikát.

A burgonyát és a zöldbabot külön-külön megfőzzük, majd levükkel együtt a húshoz adjuk. Kevés liszttel elkevert tejföllel sűrítjük és készre főzzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is