Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Ragulevesek

Zöldbabos sertésraguleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Kevés zsíron megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát. Közben felkockázzuk húst, majd hozzáadjuk a hagymához. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a babérlevelet, a pirospaprikát és 5 szem köménymagot. Felkockázzuk a burgonyát és a zöldbabot. Külön-külön puhára főzzük őket, majd a levükkel együtt a húshoz adjuk. Tálalás előtt a tejfölös liszttel sűrítjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.08.03.

Hozzávalók

Elkészítése

Kevés zsíron megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát. Közben felkockázzuk húst, majd hozzáadjuk a hagymához. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a babérlevelet, a pirospaprikát és 5 szem köménymagot. Felkockázzuk a burgonyát és a zöldbabot. Külön-külön puhára főzzük őket, majd a levükkel együtt a húshoz adjuk. Tálalás előtt a tejfölös liszttel sűrítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is