Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémlevesek

Zöldborsó krémleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát meghámozzuk, apró darabokra vágjuk. A vöröshagymát felkockázzuk, majd a vajon megpároljuk a burgonyával együtt. Felöntjük a levesalappal, felforraljuk, majd fedő alatt kb. 10 percig főzzük. Hozzáadjuk a zöldborsó háromnegyedét, ismét felforraljuk, és további 5 percig főzzük. A lecsipkedett korianderlevelek nagy részét (vagy petrezselymet) a leveshez adjuk. Beleöntjük a habtejszínt, majd botmixerrel krémesre turmixoljuk. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.06.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát meghámozzuk, apró darabokra vágjuk. A vöröshagymát felkockázzuk, majd a vajon megpároljuk a burgonyával együtt.

Felöntjük a levesalappal, felforraljuk, majd fedő alatt kb. 10 percig főzzük. Hozzáadjuk a zöldborsó háromnegyedét, ismét felforraljuk, és további 5 percig főzzük.

A lecsipkedett korianderlevelek nagy részét (vagy petrezselymet) a leveshez adjuk. Beleöntjük a habtejszínt, majd botmixerrel krémesre turmixoljuk.

A maradék zöldborsót a levesbe szórjuk, még egyszer felforraljuk. Sóval, borssal, csipetnyi cukorral és citromlével ízesítjük. Tálaláskor a félretett koriander- vagy petrezselyemlevelekkel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is