Elkészítése
A csirkemellet apró kockákra vágjuk. Az olajon üvegesre pirítjuk a megpucolt, felkockázott vöröshagymát, majd meghintjük pirospaprikával. Hozzáadjuk a csirkemell kockákat, a cikkekre vágott paprikát és a paradicsomot.
Ízesítjük sóval, borssal, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús megpuhul.
Közben a zöldborsót és az apróra vágott burgonyát külön edényben megfőzzük. A megfőtt zöldségeket a főzőlevükkel együtt hozzáadjuk a húshoz.
A tejfölt elkeverjük a liszttel, majd a forró levesből egy keveset hozzáadva hőkiegyenlítést végzünk. Ezután a habarást a leveshez öntjük, és alaposan összeforraljuk, hogy besűrűsödjön.
Jó étvágyat kívánunk!
