Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Ragulevesek

Zöldborsós sertésraguleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A meghámozott vöröshagymát apróra kockázzuk, majd egy edényben a felforrósított sertészsíron lassú tűzön üvegesre pároljuk. Amíg a hagyma pirul, addig felkockázzuk a húst 2 cm-es darabokra és megtisztítjuk a többi zöldséget. A répát, petrezselyemgyökeret karikázzuk, a fokhagymát apróra kockázzuk. A hagymához hozzáadjuk a húst és együtt pároljuk. Nem öntök hozzá vizet ha közepesen zsíros a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Tsche
Beküldte: 2021.09.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A meghámozott vöröshagymát apróra kockázzuk, majd egy edényben a felforrósított sertészsíron lassú tűzön üvegesre pároljuk.

Amíg a hagyma pirul, addig felkockázzuk a húst 2 cm-es darabokra és megtisztítjuk a többi zöldséget. A répát, petrezselyemgyökeret karikázzuk, a fokhagymát apróra kockázzuk.

A hagymához hozzáadjuk a húst és együtt pároljuk. Nem öntök hozzá vizet ha közepesen zsíros a hús, mert saját levét fogja engedni. Gazdagon meghintjük sóval és borssal.

Amikor a hús kifehéredett, hozzáadjuk a felaprított zöldségeket a fokhagyma kivételével és félpuhára pároljuk. Ha szükséges pótoljuk a folyadékot.

Felöntjük 3-3,5 liter vízzel és hozzáadjuk a fokhagymát és ételízesítőt.

Körülbelül 30 perc alatt készre főzzük lassú lángon. A főzés vége előtt 10 perccel tesszük bele a fagyasztott zöldborsót ás a a tésztát, ha azzal készítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Tsche
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is