Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket és a gombát apróra vágjuk, a hagymákat finomra metéljük, a húst kisebb darabokra vágjuk. Forró olajon megpirítjuk a húst, hozzákeverjük a hagymát és megfonnyasztjuk. Ezután rádobjuk a zöldségeket, és 3-4 percig erős tűzön pirítjuk. Felöntjük 1 liter vízzel, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a gombát, és 15 perc alatt összefőzzük. A tányérokba tejfölt simítunk, erre […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.10.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldségeket és a gombát apróra vágjuk, a hagymákat finomra metéljük, a húst kisebb darabokra vágjuk. Forró olajon megpirítjuk a húst, hozzákeverjük a hagymát és megfonnyasztjuk. Ezután rádobjuk a zöldségeket, és 3-4 percig erős tűzön pirítjuk. Felöntjük 1 liter vízzel, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a gombát, és 15 perc alatt összefőzzük. A tányérokba tejfölt simítunk, erre merjük rá a levest.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is