Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Zöldség levesek

Zsuzsa borsólevese

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkeaprólékot alaposan megmossuk, majd egy fazékban, kb. 4 liter vízben feltesszük főni (ez 4 személyre elegendő). Hozzáadjuk a leveszöldséget, a hagymákat, a borsót és a fűszereket, majd lassú tűzön főzzük. Amikor a leves szép aranyszínűvé válik, és az aprólék is megpuhult, hozzáadjuk a száraztésztát, és néhány percig még főzzük, amíg a tészta megfő.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Beküldte: 2013.01.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkeaprólékot alaposan megmossuk, majd egy fazékban, kb. 4 liter vízben feltesszük főni (ez 4 személyre elegendő). Hozzáadjuk a leveszöldséget, a hagymákat, a borsót és a fűszereket, majd lassú tűzön főzzük. Amikor a leves szép aranyszínűvé válik, és az aprólék is megpuhult, hozzáadjuk a száraztésztát, és néhány percig még főzzük, amíg a tészta megfő.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is