Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Zsuzsa borsólevese recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg csirkeaprólék
  • 0.5 kg sárgaborsó (1csomag)
  • 1 csomag leveszöldség
  • 2 fej vöröshagyma
  • delikát
  • só
  • bors
  • 1 csomag száraztészta (kiskocka)

Elkészítése

A csirkeaprólékot alaposan megmossuk, majd egy fazékban, kb. 4 liter vízben feltesszük főni (ez 4 személyre elegendő). Hozzáadjuk a leveszöldséget, a hagymákat, a borsót és a fűszereket, majd lassú tűzön főzzük. Amikor a leves szép aranyszínűvé válik, és az aprólék is megpuhult, hozzáadjuk a száraztésztát, és néhány percig még főzzük, amíg a tészta megfő.

https://receptneked.wps.hu/levesek/zsuzsa-borsolevese/