A tejből, a tojássárgájából, a cukorból és a margarin feléből öntetet készítünk. A zsemléket vékony szeletekre vágjuk, és az öntetbe forgatjuk. Egy margarinnal kikent tepsibe helyezzük a zsemleszeletek felét.
Az almát vékony karikákra vágjuk, majd fahéjjal megdinszteljük, amíg a levét el nem fővi. Ezután az almát a zsemleszeletekre rétegezzük. Az almára darált mandulát szórunk, amit kevés fahéjjal és cukorral ízesítünk. Ezt követően a maradék zsemleszeleteket a tetejére rakjuk.
Előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
Közben a tojások fehérjét gőz felett cukorral és baracklekvárral kemény habbá verjük. Amikor a süteményt kivesszük a sütőből, a habot rásimítjuk a tetejére. Végül karamellizált mandulapelyheket szórunk a hab tetejére.