Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Argentin göngyölt felsál

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hússzeleteket vékonyra verjük, paradicsompürével vékonyan megkenjük, mindegyikre egy ceruzavastagságú sajtdarabot fektetünk, és a húst rágöngyölve, megtűzzük. Az olajban a hagymát megfonnyasztjuk, átsütjük rajta a hústekercseket, a fokhagymával meg a fűszerekkel ízesítjük, és annyi vízzel engedjük fel, hogy ellepje. Megsózzuk, fedő alatt puhára pároljuk, majd rövid lére sütve adjuk asztalra. Párolt rizs vagy burgonyapüré illik […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A hússzeleteket vékonyra verjük, paradicsompürével vékonyan megkenjük, mindegyikre egy ceruzavastagságú sajtdarabot fektetünk, és a húst rágöngyölve, megtűzzük.

Az olajban a hagymát megfonnyasztjuk, átsütjük rajta a hústekercseket, a fokhagymával meg a fűszerekkel ízesítjük, és annyi vízzel engedjük fel, hogy ellepje.

Megsózzuk, fedő alatt puhára pároljuk, majd rövid lére sütve adjuk asztalra. Párolt rizs vagy burgonyapüré illik hozzá.

Az argentin göngyölt húst sertéscombszeletekből is készíthetjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is