Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Au Jus szendvics

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 evőkanál liszt kb. 0,9 kg marhahús 1 marhahúsleves kocka 3 liter marhahúsleves 3 liter francia hagymakrém leves 4 francia bagett 130 g vaj 1 doboz sör (elhagyható) só őrölt feketebors Elkészítése: A kenyeret kivéve az összes összetevőt egy nagy tálba öntöm, elkeverem és kb. 6 órán át főzöm. A sör ízlés szerint elhagyható […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
360 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
vittore
Beküldte: 2014.10.12.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál liszt
  • kb. 0,9 kg marhahús
  • 1 marhahúsleves kocka
  • 3 liter marhahúsleves
  • 3 liter francia hagymakrém leves
  • 4 francia bagett
  • 130 g vaj
  • 1 doboz sör (elhagyható)
  • őrölt feketebors


Elkészítése:

A kenyeret kivéve az összes összetevőt egy nagy tálba öntöm, elkeverem és kb. 6 órán át főzöm. A sör ízlés szerint elhagyható belőle. Amint a hús megpuhul, leveszem a tűzhelyről.

Egy friss francia bagettet hosszában kettévágott és a felszeletelt hússal megpakolom. A kész szendvicset kis időre megmártom a főzőedényben lévő szaftba, vagy a szaftot egy kis edényben szervírozom a szendvics mellé.

[box style=”info”]Az Au jus szendvicset Los Angelesben találták fel az 1900-as évek elején. A legenda szerint egy rendőr marhahúsos szendvicset rendelt, de az véletlenül beleesett a szószos edénybe. A rendőrnek annyira ízlett a szaftos szendvics, hogy másnak már a kollégái is sorban álltak érte.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
vittore
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is