Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Bécsi szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hússzeleteket kiklopfoljuk vékonyra, majd enyhén sós-fokhagymás tejbe áztatjuk. 2-3 óra múlva kivesszük a pácból s leitatjuk róla a páclevet. Mindkét oldalát megsózzuk és a megszokott módon panírozzuk: lisztbe, lazán felvert tojásba, majd prézlibe megforgatva. Egy serpenyőben bő olajat hevítünk és a hússzeletek egyik felét fedő alatt, a másikat fedő nélkül sütve. Papírtörlőre szedjük, ami […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2020.07.08.

Hozzávalók

Elkészítése

A hússzeleteket kiklopfoljuk vékonyra, majd enyhén sós-fokhagymás tejbe áztatjuk.

2-3 óra múlva kivesszük a pácból s leitatjuk róla a páclevet.

Mindkét oldalát megsózzuk és a megszokott módon panírozzuk: lisztbe, lazán felvert tojásba, majd prézlibe megforgatva.

Egy serpenyőben bő olajat hevítünk és a hússzeletek egyik felét fedő alatt, a másikat fedő nélkül sütve.

Papírtörlőre szedjük, ami leitatja a fölösleges olajat.

Vajas krumplipürével és negyed citrommal tálaljuk, aminek a levét fogyasztás előtt rácsorgatjuk a bécsi szeletre.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Osztrák Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is