Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Borjú tomahawk

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A húst (élelmiszeripari) kötöző madzaggal megformázzuk azért, hogy sütés közben szépen megtartsa a formáját. A steakeket sütés előtt 1-2 órával szobahőmérsékleten tartjuk. Közvetlen sütés előtt sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőt teljesen felforrósítunk és ha már tűzforró, akkor hozzáadjuk az 1 evőkanál vajat és olajat és elkezdjük a hús sütést. A hús […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2020.12.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A sütőt előmelegítjük 200 fokra.

A húst (élelmiszeripari) kötöző madzaggal megformázzuk azért, hogy sütés közben szépen megtartsa a formáját. A steakeket sütés előtt 1-2 órával szobahőmérsékleten tartjuk. Közvetlen sütés előtt sózzuk, borsozzuk.

Egy serpenyőt teljesen felforrósítunk és ha már tűzforró, akkor hozzáadjuk az 1 evőkanál vajat és olajat és elkezdjük a hús sütést. A hús vastagságától függően 4-6 percig sütjük mind a két oldalát a húsnak.

A forró serpenyőből egy sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk a húsokat, majd 10-12 percre a sütőbe rakjuk. Vegyük ki a sütőből a húst és lefedve pihentessük 10 percig.

Ízlés szerint tálaljuk az elkészült steaket bármilyen körettel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Nyár Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is