Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Borjúragu gnoccival

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg borjúcomb 3 ek olaj 1 vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma só őrölt bors 1 csokor petrezselyemzöld 1 paprika paradicsompüré 2 ek fűszerpaprika 1 dl száraz fehérbor 1 kk mustár 2 ek étel sűrítőpor Elkészítése: A borjúcombot apró kockára vágjuk. A hagymát felkockázzuk, és az olajon lepirítjuk. Sózzuk borsozzuk, fűszerpaprikával megszórjuk, a paradicsompürét hozzáadjuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kalla58
Beküldte: 2015.02.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg borjúcomb
  • 3 ek olaj
  • 1 vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • őrölt bors
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 paprika
  • paradicsompüré
  • 2 ek fűszerpaprika
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 1 kk mustár
  • 2 ek étel sűrítőpor


Elkészítése:

A borjúcombot apró kockára vágjuk. A hagymát felkockázzuk, és az olajon lepirítjuk. Sózzuk borsozzuk, fűszerpaprikával megszórjuk, a paradicsompürét hozzáadjuk, és a paprikát is. Jól elkeverjük, majd a húst belekeverjük.

Kicsit pirítjuk állandó kevergetés mellett, majd felöntjük a borral, és kevés vízzel pótoljuk főzés közben, nehogy lesüljön.

Lassan puhára főzzük, majd sós vízben főtt gnoccival összekeverjük, összerázzuk, és vágott petrezselyemzölddel megszórva kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is