Hozzávalók:
- 60 dkg borjúcomb
- 3 ek olaj
- 1 vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 paprika
- paradicsompüré
- 2 ek fűszerpaprika
- 1 dl száraz fehérbor
- 1 kk mustár
- 2 ek étel sűrítőpor
Elkészítése:
A borjúcombot apró kockára vágjuk. A hagymát felkockázzuk, és az olajon lepirítjuk. Sózzuk borsozzuk, fűszerpaprikával megszórjuk, a paradicsompürét hozzáadjuk, és a paprikát is. Jól elkeverjük, majd a húst belekeverjük.
Kicsit pirítjuk állandó kevergetés mellett, majd felöntjük a borral, és kevés vízzel pótoljuk főzés közben, nehogy lesüljön.
Lassan puhára főzzük, majd sós vízben főtt gnoccival összekeverjük, összerázzuk, és vágott petrezselyemzölddel megszórva kínáljuk.