Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Borjúragu gnoccival recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg borjúcomb
  • 3 ek olaj
  • 1 vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • só
  • őrölt bors
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 paprika
  • paradicsompüré
  • 2 ek fűszerpaprika
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 1 kk mustár
  • 2 ek étel sűrítőpor


Elkészítése:

A borjúcombot apró kockára vágjuk. A hagymát felkockázzuk, és az olajon lepirítjuk. Sózzuk borsozzuk, fűszerpaprikával megszórjuk, a paradicsompürét hozzáadjuk, és a paprikát is. Jól elkeverjük, majd a húst belekeverjük.

Kicsit pirítjuk állandó kevergetés mellett, majd felöntjük a borral, és kevés vízzel pótoljuk főzés közben, nehogy lesüljön.

Lassan puhára főzzük, majd sós vízben főtt gnoccival összekeverjük, összerázzuk, és vágott petrezselyemzölddel megszórva kínáljuk.

https://receptneked.wps.hu/marha/borjuragu-gnoccival/