Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Csontos marhapörkölt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az apróra vágott vöröshagymát a felolvasztott zsíron megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott paprikát és paradicsomot. Összesütjük kicsit, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, ezzel is sütjük, hogy finom illata legyen a fűszerpaprikának. Ezután hozzáadjuk a húst és takaréklángon hagyjuk, hogy a hús levet engedjen. Szükség szerint adhatunk hozzá kevés vizet. Mindig csak annyit, hogy ellepje a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2020.12.07.

Pörkölt

Köret

Elkészítése

Az apróra vágott vöröshagymát a felolvasztott zsíron megpirítjuk.

Ezután hozzáadjuk az apróra vágott paprikát és paradicsomot. Összesütjük kicsit, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, ezzel is sütjük, hogy finom illata legyen a fűszerpaprikának.

Ezután hozzáadjuk a húst és takaréklángon hagyjuk, hogy a hús levet engedjen. Szükség szerint adhatunk hozzá kevés vizet. Mindig csak annyit, hogy ellepje a húst, mert sűrű szafttal az igai a pörkölt. Ízlés szerint sózzuk.

Takaréklángon addig főzzük, ameddig a csontról leválik a hús.

Ameddig a pörkölt fő, elkészítjük a köreteket. A burgonyát meghámozzuk és enyhén sós vízben megfőzzük.

A pirított tarhonyát is elkészítjük. Egy teflonos edénybe beleöntjük az olajat, majd rátesszük a tarhonyát. Takaréklángon barnára pirítjuk a, majd felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Sóval és vegetával ízesítjük. Fedő alatt, többszöri keverés mellett addig főzzük a tarhonyát, ameddig az összes fizet felszívja és a szemek megpuhulnak.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is