Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Fokhagymás marhapecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: személyenként 2 szelet marha rostélyos vagy felsál 10 gerezd fokhagyma só bors 1 ek zsír pirospaprika liszt Elkészítése: A hússzeleteket kicsit kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk. Kevés zsiradékon a hús mindkét oldalára kérget sütünk, majd felengedjük annyi vízzel, ami éppen ellepi. Puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, a hússzeleteket kivesszük. Egy edényben kevés […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2014.12.18.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • személyenként 2 szelet marha rostélyos vagy felsál
  • 10 gerezd fokhagyma
  • bors
  • 1 ek zsír
  • pirospaprika
  • liszt


Elkészítése:

A hússzeleteket kicsit kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk.

Kevés zsiradékon a hús mindkét oldalára kérget sütünk, majd felengedjük annyi vízzel, ami éppen ellepi. Puhára pároljuk.

Amikor a hús megpuhult, a hússzeleteket kivesszük.

Egy edényben kevés zsiradékot melegítünk. Az apróra vagy szeletekre vágott fokhagymát átsütjük, majd meghintjük kevés pirospaprikával, visszatesszük a húst és 1 dl vizet öntünk alá. Az egészet zsírjára sütjük a hússal együtt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is