Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Gombás marhaszelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A marhahúst előző nap felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, és megkenjük mustárral. Kevés olajat öntünk rá, majd lefedve a hűtőbe tesszük felhasználásig. A gombát felszeleteljük, a hagymát és a szalonnát apróra vágjuk. Kevés olajon a hússzeleteket mindkét oldalán hirtelen pirosra sütjük, majd mindig csak kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. A raguhoz a szalonnát kiolvasztjuk, hozzáadjuk a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.02.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A marhahúst előző nap felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, és megkenjük mustárral. Kevés olajat öntünk rá, majd lefedve a hűtőbe tesszük felhasználásig. A gombát felszeleteljük, a hagymát és a szalonnát apróra vágjuk.

Kevés olajon a hússzeleteket mindkét oldalán hirtelen pirosra sütjük, majd mindig csak kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. A raguhoz a szalonnát kiolvasztjuk, hozzáadjuk a hagymát, és megdinszteljük. Ezután a gombát is beletesszük, megsózzuk, megborsozzuk, kevés ételízesítőt adunk hozzá, és addig pároljuk, amíg a leve elkezd elfőni. Ráöntjük a főzőtejszínt, és pár percig forraljuk, amíg a ragu besűrűsödik.

A húst a gombaraguval tálaljuk. Rizst vagy főtt tésztát kínálunk hozzá. Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is