Elkészítése
A marhahúst előző nap felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, és megkenjük mustárral. Kevés olajat öntünk rá, majd lefedve a hűtőbe tesszük felhasználásig. A gombát felszeleteljük, a hagymát és a szalonnát apróra vágjuk.
Kevés olajon a hússzeleteket mindkét oldalán hirtelen pirosra sütjük, majd mindig csak kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. A raguhoz a szalonnát kiolvasztjuk, hozzáadjuk a hagymát, és megdinszteljük. Ezután a gombát is beletesszük, megsózzuk, megborsozzuk, kevés ételízesítőt adunk hozzá, és addig pároljuk, amíg a leve elkezd elfőni. Ráöntjük a főzőtejszínt, és pár percig forraljuk, amíg a ragu besűrűsödik.
A húst a gombaraguval tálaljuk. Rizst vagy főtt tésztát kínálunk hozzá. Jó étvágyat kívánunk!


