Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Gombás rostélyos recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 db vastag szelet rostélynak való marhahús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 doboz csiperkegomba konzerv
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 dl vörös bor

Elkészítése

 Az enyhén kiklopfolt húst sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőbe kevés olajon mindkét oldalát készre sütjük. A sütés után visszamaradt olajba megpároljuk az apróra vágott hagymát, rádobjuk a cikkekre vágott gombát, és átsütjük. Ha már csak kevés lé van alatta, ráreszeljük a fokhagymát, fűszerezzük, rá löttyintjük a bort, és összeforraljuk.

https://receptneked.wps.hu/marha/gombas-rostelyos/