Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Hagymás rostélyos

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húsról eltávolítjuk a hártyákat és a felesleges zsírt. Enyhén kiklopfoljuk, és a kés hegyével több helyen megütögetjük, hogy az esetleges inak, amelyek sütés közben összehúzhatják a húst, ne okozzanak problémát. A szeleteket bedörzsöljük őrölt borssal és steak fűszerrel, majd bekenjük mustárral. A sózást csak közvetlenül sütés előtt végezzük. A szeleteket egy tálba tesszük, és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.02.24.

Hozzávalók

A pácoláshoz

A sült hagymához

Elkészítése

A húsról eltávolítjuk a hártyákat és a felesleges zsírt. Enyhén kiklopfoljuk, és a kés hegyével több helyen megütögetjük, hogy az esetleges inak, amelyek sütés közben összehúzhatják a húst, ne okozzanak problémát. A szeleteket bedörzsöljük őrölt borssal és steak fűszerrel, majd bekenjük mustárral. A sózást csak közvetlenül sütés előtt végezzük. A szeleteket egy tálba tesszük, és annyi olajat öntünk rájuk, hogy ellepje. Legalább 24 órára, de akár 2-3 napra is a hűtőbe helyezzük. A hagymát felszeleteljük és karikákra szedjük.

A húst kevés olajon, mindkét oldalán átsütjük. A hagymakarikákat lisztbe forgatjuk, majd szűrőbe tesszük, és lerázzuk róluk a felesleges lisztet. Bő, forró olajban kis adagokban ropogósra sütjük, majd papírtörlőre vagy szalvétára szedjük, hogy leitassuk róluk az olajat, így ropogósak maradnak.

A húst sült hagymával és sült burgonyával tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is