A húsról eltávolítjuk a hártyákat és a felesleges zsírt. Enyhén kiklopfoljuk, és a kés hegyével több helyen megütögetjük, hogy az esetleges inak, amelyek sütés közben összehúzhatják a húst, ne okozzanak problémát. A szeleteket bedörzsöljük őrölt borssal és steak fűszerrel, majd bekenjük mustárral. A sózást csak közvetlenül sütés előtt végezzük. A szeleteket egy tálba tesszük, és annyi olajat öntünk rájuk, hogy ellepje. Legalább 24 órára, de akár 2-3 napra is a hűtőbe helyezzük. A hagymát felszeleteljük és karikákra szedjük.
A húst kevés olajon, mindkét oldalán átsütjük. A hagymakarikákat lisztbe forgatjuk, majd szűrőbe tesszük, és lerázzuk róluk a felesleges lisztet. Bő, forró olajban kis adagokban ropogósra sütjük, majd papírtörlőre vagy szalvétára szedjük, hogy leitassuk róluk az olajat, így ropogósak maradnak.
A húst sült hagymával és sült burgonyával tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!