Elkészítése
A hagymát és a fokhagymát dinszteljük meg kevés olajon.
A bacon szeleteket süssük ropogósra, majd vágjuk kisebb darabokra.
Állítsuk össze a fasírtmasszánkat: adjuk a húshoz a fűszereket, a reszelt sajtot, a bacont és a dinsztelt hagymát, a zsemlemorzsát végül a BBQ mártást. Keverjük össze, majd kóstoljuk meg és ha még szükséges ízesítsük sóval, borssal.
A masszából formázzunk vizes kézzel nagyobb pogácsákat, majd a belsejébe egy kanál segítségével készítsünk mélyedést. Tekerjük körbe baconnel, amit egy fogvájóval rögzítsünk, hogy sütés közben ne essenek le.
A hagymát dinszteljük meg kevés zsiradékon. A babot keverjük össze a sajttal, hagymával az apróra vágott chili paprikával, végül keverjük bele a BBQ mártást.
A húspogácsa mélyedéseit töltsük meg a babbal. Sűtőpapírral bélelt tepsibe rakjuk a pogácsákat és előmelegített sütőben 180 fokos sütőben 25-30 percig süssük, majd vegyük ki a sütőből.
Készítsünk kis mélyedést mindegyik tetejére, majd üssünk rá egy-egy tojást. Tegyük vissza a sütőbe további 10 percre, amíg a tojások megsülnek.


