Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Húspogácsa töltve

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát és a fokhagymát dinszteljük meg kevés olajon. A bacon szeleteket süssük ropogósra, majd vágjuk kisebb darabokra. Állítsuk össze a fasírtmasszánkat: adjuk a húshoz a fűszereket, a reszelt sajtot, a bacont és a dinsztelt hagymát, a zsemlemorzsát végül a BBQ mártást. Keverjük össze, majd kóstoljuk meg és ha még szükséges ízesítsük sóval, borssal. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2018.09.25.

Hozzávalók

Töltelékhez

Elkészítése

A hagymát és a fokhagymát dinszteljük meg kevés olajon.

A bacon szeleteket süssük ropogósra, majd vágjuk kisebb darabokra.

Állítsuk össze a fasírtmasszánkat: adjuk a húshoz a fűszereket, a reszelt sajtot, a bacont és a dinsztelt hagymát, a zsemlemorzsát végül a BBQ mártást. Keverjük össze, majd kóstoljuk meg és ha még szükséges ízesítsük sóval, borssal.

A masszából formázzunk vizes kézzel nagyobb pogácsákat, majd a belsejébe egy kanál segítségével készítsünk mélyedést. Tekerjük körbe baconnel, amit egy fogvájóval rögzítsünk, hogy sütés közben ne essenek le.

A hagymát dinszteljük meg kevés zsiradékon. A babot keverjük össze a sajttal, hagymával az apróra vágott chili paprikával, végül keverjük bele a BBQ mártást.

A húspogácsa mélyedéseit töltsük meg a babbal. Sűtőpapírral bélelt tepsibe rakjuk a pogácsákat és előmelegített sütőben 180 fokos sütőben 25-30 percig süssük, majd vegyük ki a sütőből.

Készítsünk kis mélyedést mindegyik tetejére, majd üssünk rá egy-egy tojást. Tegyük vissza a sütőbe további 10 percre, amíg a tojások megsülnek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is