Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Marhalábszár pörkölt gombával és füstölt sajtos galuskával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 kg marhalábszár 3 nagy fej vöröshagyma 0,5 kg csiperke gomba só, bors, pirospaprika 3 gerezd fokhagyma Galuska: 50 dkg kukoricaliszt 20 dkg liszt 2 db tojás 15 dkg reszelt füstölt sajt só Elkészítése: A vöröshagymát apróra vágjuk, üvegesre pirítjuk, a tűzről lehúzva rászórjuk a pirospaprikát. A megmosott, kockára vágott húst rátesszük. Kevergetjük, majd […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Veronica
Beküldte: 2015.08.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 kg marhalábszár
  • 3 nagy fej vöröshagyma
  • 0,5 kg csiperke gomba
  • só, bors, pirospaprika
  • 3 gerezd fokhagyma

Galuska:

  • 50 dkg kukoricaliszt
  • 20 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 15 dkg reszelt füstölt sajt


Elkészítése:

A vöröshagymát apróra vágjuk, üvegesre pirítjuk, a tűzről lehúzva rászórjuk a pirospaprikát. A megmosott, kockára vágott húst rátesszük.

Kevergetjük, majd amikor a hús összeesett felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. A gombát, megpucoljuk, felszeleteljük, a húshoz adjuk.

Közepes lángon, fedő alatt pároljuk. Ez eltarthat egy ideig. Időnként megkeverjük és szükség szerint vizet öntünk rá. Fűszerezzük, só, bors, vegeta, fokhagyma ki mit szeret. 2-2,5 óra alatt készre főzzük.

Egy tálban összekeverjük a galuska a hozzávalóit és forrásban lévő vízbe szaggatjuk nokedliszaggató segítségével.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is