Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Marharolád tejfölös gombával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 8 szelet marhacomb 8 szelet bacon só bors dijoni mustár kis vöröshagyma szeletelve 50 dkg gomba 2 dl tejföl 1 tk liszt Elkészítése: A hússzeleteket egy picit kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és mustárral megkenjük. A bacont ráfektetjük, és pár szelet hagymát is teszünk rá. Szorosan feltekerjük a hússzeleteket, és egy fogpiszkálóval rögzítjük. Egy serpenyőben […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Veronica
Beküldte: 2015.05.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 szelet marhacomb
  • 8 szelet bacon
  • bors
  • dijoni mustár
  • kis vöröshagyma szeletelve
  • 50 dkg gomba
  • 2 dl tejföl
  • 1 tk liszt


Elkészítése:

A hússzeleteket egy picit kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és mustárral megkenjük. A bacont ráfektetjük, és pár szelet hagymát is teszünk rá. Szorosan feltekerjük a hússzeleteket, és egy fogpiszkálóval rögzítjük.

Egy serpenyőben olajat hevítünk, és jól megpirítjuk a roládok minden oldalát, majd a megpucolt, szeletekre vágott gombát is rádobjuk. Megvárjuk, míg a leve elfő, és újra pirulni kezd. Ekkor felöntjük vízzel. 1-1,5 óráig pároljuk fedő alatt. Ha a hús megpuhult, kivesszük a serpenyőből.

A tejfölbe csomómentesen elkeverjük a lisztet, és a gombás alapra öntjük. Pár perc alatt besűrítjük. Tálalás előtt a húsból eltávolítjuk a fogpiszkálókat.

Én párolt zöldséggel tálaltam.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is