Elkészítése
A hússzeleteket vékonyra kiverjük, és sóval vagy szójamártással bedörzsöljük. Legalább egy óráig állni hagyjuk, majd a vajon mindkét oldalán ropogós pirosra sütjük. Nagyon jó faszénparázs fölött, roston sütve.
A hússzeleteket vékonyra kiverjük, és sóval vagy szójamártással bedörzsöljük. Legalább egy óráig állni hagyjuk, majd a vajon mindkét oldalán ropogós pirosra sütjük. Nagyon jó faszénparázs fölött, roston sütve.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A hússzeleteket vékonyra kiverjük, és sóval vagy szójamártással bedörzsöljük. Legalább egy óráig állni hagyjuk, majd a vajon mindkét oldalán ropogós pirosra sütjük. Nagyon jó faszénparázs fölött, roston sütve.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.