Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Olasz göngyölt felsál recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg marhafelsál
  • 20 dkg füstölt szalonna
  • 15 dkg reszelt sajt
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
  • 2 dl tejföl
  • só
  • bors

Elkészítése

A felszeletelt húst kiverjük, vékony szalonnaszeletekkel beborítjuk, és mindegyikre sajtot reszelünk. Összegöngyöljük, és a tekercseket megtűzzük.

Az olajban a hagymát megpirítjuk, a húsdarabokat megforgatjuk benne, megborsozzuk, és egy kevés vízzel megpároljuk. Tálalás előtt megtejfölözzük, és spagettivel körítjük.

https://receptneked.wps.hu/marha/olasz-gongyolt-felsal/