Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Pásztor pite

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Húsos ragu: Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd rátesszük a húst és elkezdjük pirítani. Amikor már szép barna, akkor hozzáreszeljük a vöröshagymát, a répát és a fokhagymát, majd az egészet jól összekeverjük. Felöntjük kevés worcestershire szósszal és a paradicsompürével, elkeverjük, majd a borral is felöntjük. Hozzáadjuk a fűszereket és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Felöntjük az […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2020.07.07.

Húsos ragu

Tetejére

Elkészítése

Húsos ragu:

Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd rátesszük a húst és elkezdjük pirítani. Amikor már szép barna, akkor hozzáreszeljük a vöröshagymát, a répát és a fokhagymát, majd az egészet jól összekeverjük.

Felöntjük kevés worcestershire szósszal és a paradicsompürével, elkeverjük, majd a borral is felöntjük. Hozzáadjuk a fűszereket és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Felöntjük az alaplével és készre főzzük az egészet.

Tetejére:

A burgonyát meghámozzuk, feldaraboljuk, majd sós vízben megfőzzük és még forrón áttörjük. Sózzuk, borsozzuk, majd ha már kihűlt kissé, akkor hozzáadjuk a tojássárgákat és alaposan elkeverjük. Ezután hozzáadjuk a reszelt sajtot, tejszínt és a vajat, majd az egészet jól összekeverjük.

Összeállítás:

Egy sütésre alkalmas jénaiba vagy más edénybe szedjük a ragut, majd a pürét egyenletesen elterítjük rajta és megszórjuk a tetejét sajttal.

200 fokra melegített sütőben kb 20-25 perc alatt készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Angol Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is