Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Ropogós borjúgerinc

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gerincet szalonnával sűrűn megtűzdeljük, forró vajjal leöntjük, a karikákra vágott zöldséget mellédobjuk, és ha a szalonna nem túl sós, meg is sózzuk. Egy kevés vízzel puhára pároljuk, majd a levével locsolgatva, a sütőben közepes lángon, szépen megpirítjuk. Miután felszeleteltük, a húst a csontra visszarakjuk, és rászűrjük a levét.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.01.

Elkészítése

A gerincet szalonnával sűrűn megtűzdeljük, forró vajjal leöntjük, a karikákra vágott zöldséget mellédobjuk, és ha a szalonna nem túl sós, meg is sózzuk. Egy kevés vízzel puhára pároljuk, majd a levével locsolgatva, a sütőben közepes lángon, szépen megpirítjuk. Miután felszeleteltük, a húst a csontra visszarakjuk, és rászűrjük a levét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is