Elkészítése
Hozzávalók:
- 2 db nagy szelet bélszín
- 2 ek dijoni mustár
- 1 mokkáskanál bors
- só
- olíva olaj a pácoláshoz
- saláta ízlés szerint
- hasábburgonya
- 4-5 szelet sajt
Elkészítése:
A bélszínt megmosom, szárazra törlöm. Ízlés szerint fűszerezem. Dijoni mustárral megkenem, borsozom, sózom.
Egy tálba teszem és annyi olajat öntök a tetejére, hogy ellepje, légmentesen lefedem és 4-5 napra hűtőbe rakom.
Sütés előtt kiveszem a hűtőből, amikor szoba hőmérsékletű a hús, akkor grill serpenyőben hirtelen megsütöm mindkét oldalát.
Friss salátával és sajtos hasábburgonyával tálalom. A hasábburgonyát kisütöm, a tetejére sajtot szeletelek és mikróba ráolvasztom.

