Elkészítése
A kivert hússzeleteket megsózzuk, és a vajban hirtelen ropogósra sütjük.
Forró tálra tesszük, a levébe tejfölt keverünk, és citromlével ízesítjük, de nem forraljuk már fel, csak átmelegítjük.
A kivert hússzeleteket megsózzuk, és a vajban hirtelen ropogósra sütjük. Forró tálra tesszük, a levébe tejfölt keverünk, és citromlével ízesítjük, de nem forraljuk már fel, csak átmelegítjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A kivert hússzeleteket megsózzuk, és a vajban hirtelen ropogósra sütjük.
Forró tálra tesszük, a levébe tejfölt keverünk, és citromlével ízesítjük, de nem forraljuk már fel, csak átmelegítjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.