Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Tépett marhaszegy

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szegyet készítsük elő a pácoláshoz. A fűszerkeveréket, fokhagymaport és a bbq fűszerkeveréket keverjük el az olajban, majd dörzsöljük a húsba. Fóliával lefedve tegyük először 120 fokos sütőbe. Kb 1-1,5 óránként nézzük meg és a kisülő zsírral, páclével locsoljuk meg és fedjük le. Amikor félig átsült a hús (ez akár 3-4 óra is lehet!), emeljük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
420 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2020.12.07.

Hozzávalók

Páchoz

Elkészítése

A szegyet készítsük elő a pácoláshoz. A fűszerkeveréket, fokhagymaport és a bbq fűszerkeveréket keverjük el az olajban, majd dörzsöljük a húsba.

Fóliával lefedve tegyük először 120 fokos sütőbe. Kb 1-1,5 óránként nézzük meg és a kisülő zsírral, páclével locsoljuk meg és fedjük le. Amikor félig átsült a hús (ez akár 3-4 óra is lehet!), emeljük a sütő hőmérsékletét 150 fokra.

Rakjuk mellé a burgonyát és a fokhagymát. Takarjuk vissza a fóliával és süssük tovább amíg a burgonya is megsül. Vegyük le a fóliát, kenjük át a húst még utoljára a páccal.

Állítsuk 170 fokra a sütőt és kb 10-15 perc alatt süssük szép pirosra a húst.

A még meleg húst két villa segítségével tépkedjük szét, majd adjuk hozzá a steak mártást és keverjük össze.

Az elkészült marhaszegyet a vele sült burgonyával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Nyár Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is