Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Wellington bélszín

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst alaposan besózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd a hús mindegyik oldalára kérget pirítunk, végül egy tányérra félretesszük és kevés mustárral körbekenjük. A serpenyőbe öntünk még kevés olajat, felhevítjük, majd rátesszük a nagyon apróra vágott gombát és elkezdjük pirítani, közben sózzuk és borsozzuk valamint a kakukkfüvet is hozzáadjuk. Egy darab folpackot vagy […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2020.07.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst alaposan besózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd a hús mindegyik oldalára kérget pirítunk, végül egy tányérra félretesszük és kevés mustárral körbekenjük.

A serpenyőbe öntünk még kevés olajat, felhevítjük, majd rátesszük a nagyon apróra vágott gombát és elkezdjük pirítani, közben sózzuk és borsozzuk valamint a kakukkfüvet is hozzáadjuk.

Egy darab folpackot vagy alufóliát kiterítünk, majd egymás mellé fektetjük a sonkát. Egyenletesen ráterítjük a gombás ragut, rátesszük a húst és a folpack vagy alufólia segítségével szorosan feltekerjük. Alaposan becsomagoljuk és hűtőbe tesszük felhasználásig.

A leveles tésztát, ha nem nyújtottat használunk, akkor kinyújtjuk, majd a húst becsomagoljuk és a végeit jól összenyomkodjuk.

Kevés vízzel elkevert tojásságával lekenjük és ízlés szerint díszíthetjük még kevés tésztával vagy bevágásokkal.

200 fokos sütőben kb 15-20 perc alatt készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Valentin napi receptek Konyha: Angol Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is