Elkészítése
Forró olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, majd felöntjük a sűrített paradicsommal, a ketchuppal és egy pici vízzel. Hozzáadjuk a fűszereket, majd mártás sűrűségűre főzzük.
Sült húsokhoz ideális és sokkal olcsóbb mint a bolti!
Forró olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, majd felöntjük a sűrített paradicsommal, a ketchuppal és egy pici vízzel. Hozzáadjuk a fűszereket, majd mártás sűrűségűre főzzük. Sült húsokhoz ideális és sokkal olcsóbb mint a bolti!
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Forró olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, majd felöntjük a sűrített paradicsommal, a ketchuppal és egy pici vízzel. Hozzáadjuk a fűszereket, majd mártás sűrűségűre főzzük.
Sült húsokhoz ideális és sokkal olcsóbb mint a bolti!
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.