Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Mártások receptjei

Cseresznyeszósz

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg cseresznye 1 kk fahéj 1 citrom reszelt héja 5 ek cukor 1 dl száraz vörösbor 1 csipet só 1 csomag vaníliás pudingpor 5 dl főzőtejszín Elkészítése: A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk, hozzáadjuk a cukrot, a fahéjat, a lereszelt citromhéjat, a vörösbort, csipet sót, felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi, felforraljuk, és 10 percig […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
LigetiK
Beküldte: 2015.06.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg cseresznye
  • 1 kk fahéj
  • 1 citrom reszelt héja
  • 5 ek cukor
  • 1 dl száraz vörösbor
  • 1 csipet só
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 5 dl főzőtejszín


Elkészítése:

A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk, hozzáadjuk a cukrot, a fahéjat, a lereszelt citromhéjat, a vörösbort, csipet sót, felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi, felforraljuk, és 10 percig főzzük.

Közben a tejszínt simára keverjük a pudingporral, majd hozzáadjuk a cseresznyéhez, és állandó keverés mellett felforraljuk.

Petrezselymes krumplival és főtt, vagy sült hússal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is