Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Mártások receptjei

Édes – savanyú mártás párolt rizzsel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1,5 dl ananászlé 2 evőkanál balzsamecet 2 evőkanál szójaszósz 2 evőkanál porcukor 2 evőkanál Globus Ketchup 1 evőkanál liszt 1 kiskanál őrölt gyömbér 1 dl víz olaj 1 fej vöröshagyma 1 db kaliforniai paprika 1 db sárgarépa 0,5 db konzerv ananász 0,5 üveg bambuszrügy Elkészítése: Az apróra vágott hagymát megdinszteljük az olajon. Közben a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
evi82
Beküldte: 2014.07.03.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,5 dl ananászlé
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 2 evőkanál porcukor
  • 2 evőkanál Globus Ketchup
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 kiskanál őrölt gyömbér
  • 1 dl víz
  • olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 1 db sárgarépa
  • 0,5 db konzerv ananász
  • 0,5 üveg bambuszrügy


Elkészítése:

Az apróra vágott hagymát megdinszteljük az olajon.

Közben a zöldségeken kívül mindent összekeverünk egy tálban.

Kisebb darabokra vágjuk a zöldségeket, majd hozzáadjuk a hagymához.

Felöntjük a szószunkkal és lefedve kb. 30 percet főzzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Kínai Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
evi82
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is