Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Édes – savanyú mártás párolt rizzsel recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,5 dl ananászlé
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 2 evőkanál porcukor
  • 2 evőkanál Globus Ketchup
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 kiskanál őrölt gyömbér
  • 1 dl víz
  • olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 1 db sárgarépa
  • 0,5 db konzerv ananász
  • 0,5 üveg bambuszrügy


Elkészítése:

Az apróra vágott hagymát megdinszteljük az olajon.

Közben a zöldségeken kívül mindent összekeverünk egy tálban.

Kisebb darabokra vágjuk a zöldségeket, majd hozzáadjuk a hagymához.

Felöntjük a szószunkkal és lefedve kb. 30 percet főzzük.

https://receptneked.wps.hu/martasok/edes-savanyu-martas-parolt-rizzsel/