Elkészítése
A tojás sárgákba habverővel, először cseppenként, majd vékony sugárban belekeverjük az olajat.
Amikor már vaj keménységűvé vált, beletesszük az ízesítőket.
A tojás sárgákba habverővel, először cseppenként, majd vékony sugárban belekeverjük az olajat. Amikor már vaj keménységűvé vált, beletesszük az ízesítőket.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A tojás sárgákba habverővel, először cseppenként, majd vékony sugárban belekeverjük az olajat.
Amikor már vaj keménységűvé vált, beletesszük az ízesítőket.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.