Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Kapros-krémsajtos mártogatós recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 125 g krémsajt
  • 2 púpos ek tejföl
  • 1 nagy csipet só
  • 3 kisebb gerezd fokhagyma
  • 1 kis csokor friss kapor


Elkészítése:

A kaprot folyó víz alatt alaposan átmossuk, lecsöpögtetjük, és konyhai papírtörlővel leitatjuk a nedvességet, majd apróra vágjuk. A fokhagymákat megtisztítjuk.

A krémsajtot a tejföllel jól elkeverjük, majd sózzuk, belezúzzuk a fokhagymákat, beleszórjuk a kaprot.

Jól összeforgatjuk.

[box style=”info”]Bundás húsokhoz, grillezett szeletekhez vagy akár csak a hagyományos sült krumplihoz, rántott cukkinihez is remek kiegészítő.[/box]

https://receptneked.wps.hu/martasok/kapros-kremsajtos-martogatos/