Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Mártások receptjei

Tejszínes kapormártás

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tejszínes kapormártás friss, üde ízével sokféle ételt különlegessé tehet. Kiválóan illik sült vagy grillezett húsokhoz, halakhoz, de akár salátákhoz is.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
anikò varga
Beküldte: 2013.08.21.

Hozzávalók

Elkészítése

Először az olajat felforrósítjuk, majd a lisztet megfuttatjuk rajta. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott kaprot, és felöntjük a főzőtejszínnel. Sóval, borssal és kevés frissen reszelt szerecsendióval ízesítjük, majd az egészet összeforraljuk. Ha a mártás túl sűrű lenne, tejjel vagy vízzel a kívánt állagúra hígítjuk.

Tipp

Tálalás előtt hagyjuk pár percet állni, hogy az ízek jobban összeérjenek. Kapros újburgonyával vagy grillezett csirkemellel is tökéletes választás.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
anikò varga
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is