Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Mártások receptjei

Uborkamártás

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az uborkát apróra vagdaljuk, és annyi húslevesben, amennyi ellepi, megfőzzük. A liszttel elhabart tejföllel besűrítjük, felforraljuk, majd a tűzről levéve beledobjuk a vajat, és öntünk bele néhány csepp ecetet. Ha a vaj elolvadt, tálalhatjuk. Különösen főtt húsokhoz kitűnő, de hidegen is jó.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.01.21.

Hozzávalók

Elkészítése

Az uborkát apróra vagdaljuk, és annyi húslevesben, amennyi ellepi, megfőzzük. A liszttel elhabart tejföllel besűrítjük, felforraljuk, majd a tűzről levéve beledobjuk a vajat, és öntünk bele néhány csepp ecetet.

Ha a vaj elolvadt, tálalhatjuk. Különösen főtt húsokhoz kitűnő, de hidegen is jó.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is