Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Péksütik

Almás táska

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az almát meghámozzuk, lereszeljük és kissé kinyomkodjuk, majd egy edénybe téve megpároljuk. Az alma felfogott levét elkeverjük a vaníliás pudinggal és amikor az alma megpárolódott, akkor hozzáadjuk a cukrot, őrölt fahéjjal és a vaníliás cukorral ízesítjük. Ezután ráöntjük az almalével elkevert pudingport és sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A tésztát kinyújtjuk, majd 8 egyenlő részre vágjuk. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.07.06.

Hozzávalók

Elkészítése

Az almát meghámozzuk, lereszeljük és kissé kinyomkodjuk, majd egy edénybe téve megpároljuk.

Az alma felfogott levét elkeverjük a vaníliás pudinggal és amikor az alma megpárolódott, akkor hozzáadjuk a cukrot, őrölt fahéjjal és a vaníliás cukorral ízesítjük. Ezután ráöntjük az almalével elkevert pudingport és sűrűre főzzük, majd kihűtjük.

A tésztát kinyújtjuk, majd 8 egyenlő részre vágjuk.

A tészta egyik felére halmokat teszünk a töltelékből, a másik felét ferdén 2-3 helyen bevágjuk. A tészta széleit megkenjük tojásfehérjével és összehajtjuk, a széleket jól lenyomkodjuk.

Kívülről körbekenjük tojássárgájával, majd tepsire sorakoztatjuk.

Előmelegített sütőben, 190 fokon 15-20 perc alatt pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Reggeli
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is