A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk, majd negyed órára hűtőbe tesszük.
A töltelékhez az almákat meghámozzuk, magházukat kivesszük és vékony cikkekre vágjuk. Az almát egy fazékba tesszük a cukorral és hagyjuk, hogy némi levet eresszen. Ezután hozzáadjuk a fahéjat, és az egészet feltesszük főni. Amikor az alma kezd puhulni, hozzákeverjük az egyik pudingport, és addig főzzük, amíg sűrűsödni kezd. Amikor sűrűsödik, levesszük a tűzről, és belekeverjük a másik pudingport is, de ezzel már nem kell főzni.
A tészta 2/3-át nagy lyukú reszelőn lereszeljük és kivajazott tepsibe terítjük. A tepsit 10 percre 180 fokos sütőbe toljuk, majd kivesszük. Rákanalazzuk a tölteléket, és a maradék tésztát ráreszeljük. Fél óra – 45 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat kívánok!