Elkészítése
Az élesztőt a cukorral felfuttatjuk. A lisztbe elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a tojásokat, a felfuttatott élesztőt, a reszelt citromhéjat, majd a sót is. Összedolgozzuk, és meleg helyen körülbelül 1 órán át kelesztjük.
Ha a tészta megkelt, kinyújtjuk, és pogácsaszaggatóval félköröket szaggatunk belőle. Egy hőálló edényt kikenünk olvasztott margarinnal, az aljára kevés zsemlemorzsát szórunk. A tésztadarabokat sorban belerakosgatjuk, megkenjük olvasztott margarinnal, majd cukrozott darált dióval megszórjuk. Így rétegezzük, amíg a tészta el nem fogy, a tetejére is dió kerül.
Vaníliaöntettel tálaljuk, amelyhez 1 liter tejből és másfél csomag vaníliás pudingporból a szokásos módon készítjük el az öntetet.
